Půjčka na auto bez registru, autopůjčka
vše o financování nákupu auta
  • Financování auta
  • Informace pro spotřebitele
  • Na co si dát pozor
Časté otázky při financování vozu:
  • Jaká je maximální výše půjčky?
  • Jaká je úroková sazba?
  • Je potřeba akontace?

Rychlá půjčka bez doložení příjmu 150000


Upozornění: Stránka může obsahovat neaktuální informace, které nemusí korespondovat se současnou právní úpravou v oblasti spotřebitelských úvěrů.

Půjčka 150000 bez dokládání příjmu

30-březen-2014

Na půjčky, u nichž není potřeba dokládat příjmy, se specializují nebankovní instituce. Zejména v oblasti malých půjček před výplatou nebo půjček do 50000 není dnes problémem takovou půjčku získat. Jak to ale vypadá v oblasti půjček bez doložení příjmu 150000 Kč a více?

Bankovní a nebankovní půjčky

Získat půjčku až 600000, pokud příjem doložit můžete, není problém prakticky v žádné bance. Tedy samozřejmě za předpokladu, že Váš příjem je dostačující pro splácení dané půjčky, že nemáte záznam v registrech apod. Žadatele bez příjmu ale banky moc rády nevidí. U nebankovních půjček, které jsou dostupné i pro nezaměstnané, ženy na mateřské dovolené nebo studenty je možno sáhnout po tzv. - rychlých SMS půjčkách do 15 minut - ty jsou ovšem omezeny výši jen několika málo tisíc korun, případně po půjčce Provident, udělované do maximální výše 50000 Kč.



Půjčka bez doložení příjmu od soukromých osob

Je samozřejmě možné žádat půjčku bez doložení příjmů i od soukromých osob, zde ale musíme počítat s vysokými riziky a zejména nepřiměřeně vysokým úrokem. Vhodnou variantou pro půjčku bez příjmu pro částky nad 50 000 nebo 100 000 Kč jsou tzv. americké hypotéky - tedy neúčelové půjčky s ručením nemovitostí.

Americká hypotéka

U americké hypotéky je jedna zásadní omezující podmínka - musíte vlastnit nemovitost (vy nebo Váš příbuzný nebo známý), kterou můžete dát do zástavy. Ale pokud tyto podmínku splňujete, máte otevřené dveře k získání velmi výhodné půjčky na cokoliv s nízkým úrok, dlouhou dobou splatnosti (například až 20 let) která je u nebankovních společností zpravidla přidělována bez dokládání příjmů. Půjčka bez doložení 150000 formou americké hypotéky tak může pro Vás znamenat optimální variantu.

Online žádost

Informace o online půjčce bez doložení příjmů 150000 (americké hypotéce) se můžete dočíst například zde.